Over Sette Piatti

Sette Piatti is een delicatessen en catering zaak met een uitgebreid aanbod voor zowel bedrijven als particulieren. U vindt er de pure, typische Italiaanse keuken in al haar facetten met o.a. kazen, fijne vleeswaren, verse slaatjes, koude schotels, soep, receptiehapjes, bereide warme gerechten, belegde broodjes en exclusieve Chianina hamburgers.
U kan alle vermelde producten en gerechten uit dit aanbod bestellen en laten leveren of afhalen in het winkelpunt te Antwerpen.

Onze Missie

Het idee voor Sette Piatti is ontstaan uit liefde voor het authentieke Italiaanse eten. Wij koesteren het Italiaanse culinaire erfgoed. Omdat we ermee zijn opgegroeid of omdat het zich toevallig in ons leven aandiende.
Ook de regio Val di Chiana drukte haar stempel op onze zaak. Want in hartje Toscane regeert nog de authentieke Italiaanse keuken. Hier bevinden zich enkele van onze eigen productielijnen waar we o.a. zelf olijfolie, ‘aglione’ (reukloze look) en wijn produceren.
We zijn permanent op zoek naar nieuwe producten en naar smaken van weleer. En die twee vinden elkaar wonderwel. Met dank aan de vele producenten, kennissen en vrienden die ons telkens verrassen met de rijkdom van de Italiaanse gastronomie. Respect voor land en cultuur staan centraal in onze aanpak, zij het voor de herders en hun schapen, de bescherming en herwaardering van het Chianina rasrund, het helpen vermarkten van verloren groenten zoals ‘aglione’ of het aanbieden en onder de aandacht brengen van Italië’s rijke streetfood cultuur.

Sette Piatti

lozana@settepiatti.com
Lange Lozanastraat 231
2018 Antwerpen
+32 (0)3 344 94 33

Openingsuren:
ma – vr: 10u – 18u30
za: 10 – 17u.
Wij leveren vanaf €40 en de prijs is vanaf €6 binnen afstand van 8km.