Over Sette Piatti

Sette Piatti is een delicatessen en catering zaak met een uitgebreid aanbod voor zowel bedrijven als particulieren. U vindt er de pure, typische Italiaanse keuken in al haar facetten met o.a. kazen, fijne vleeswaren, verse slaatjes, koude schotels, soep, receptiehapjes, bereide warme gerechten, belegde broodjes en exclusieve Chianina hamburgers.

U kan alle vermelde producten en gerechten uit dit aanbod bestellen en laten leveren of afhalen in het winkelpunt te Antwerpen.

Sette Piatti

lozana@settepiatti.com
Lange Lozanastraat 231
2018 Antwerpen
+32 (0)3 344 94 33

Openingsuren:
ma – vr: 10u – 18u30
za: 10 – 15u.

Wij leveren vanaf €30 en de prijs is vanaf €6 binnen afstand van 8km.

Onze Missie

Uw eten verdient een pure smaak. Daarom selecteren wij producten die rechtstreeks van de producent in Italië komen – zonder tussenkomst van anderen.

Onze waarden

Respect voor mensen

Mensen ten dienste van andere mensen: dat is ons werk. Wat ons drijft is de goede relatie met onze klanten en met de producenten. Maar ook met de mensen die voor en met ons werken.

Eerlijkheid

In alles wat we doen willen we duidelijk en transparant zijn. Waar onze producten vandaan komen. Hoe het komt dat u er een tikkeltje meer voor betaalt. En waarom u dat niet erg zult vinden. En wat we u niet spontaan vertellen… dat mag u ons altijd vragen.

Passie en plezier

We werken graag met mensen die zich helemaal aan iets authentieks kunnen overgeven – of dat nu smaken, producten of gewoonten zijn. Mensen en hun verhalen, met steeds weer die rode draad: la bella Italia.

Kwaliteit

Alles start bij kwaliteit. Zowel bij de selectie van onze producten als in onze dienstverlening. We reiken informatie aan over de producten, hun origine, hun hoe en waarom, maar ook over de dorpen en streken die ermee verbonden zijn.

Innovatie

We zijn permanent op zoek naar nieuwe producten en naar smaken van weleer. En die twee vinden elkaar wonderwel. Nieuwe inzichten helpen om ons aanbod te verrijken.  Met dank aan de vele producenten, chefs, vrienden… die ons telkens verrassen met de rijkdom van de Italiaanse gastronomie.

Respect voor land en cultuur

Noem ons geen commerçanten. We zijn bovenal geïnteresseerd in lokale initiatieven die de authenticiteit van Italiaanse producten vrijwaren. Of het nu gaat om de bescherming van het Chianina rund of het helpen van de schaapsherders die echte Toscaanse pecorino willen maken. Kleine, artisanale producenten krijgen in België een afzetmarkt voor hun producten zonder dat ze moeten toegeven op kwaliteit.